Zenda uitvergroot

Zenda is medio 2004 gestart met haar activiteiten in de internet branche. De afgelopen jaren heeft Zenda voor particulieren, kleine en grote ondernemingen hun website mogen verzorgen. Tevens ontwikkelt Zenda in nauwe samenwerking met andere ondernemingen bijzondere concepten, zoals WeFact en VandaagOpstap.

 

Bedrijfsinfo

Zenda is een ambitieus bedrijf uit Steenbergen dat zeer gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites en webapplicaties, het verzorgen van hosting en het optimaliseren van een website voor zoekmachines.

Het bedrijf is medio 2004 gestart en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder het nummer 20117722.

Zenda heeft voor diverse opdrachtgevers uiteenlopende websites ontworpen. Deze websites worden in de meeste gevallen ook door ons gehost. Door ons betrouwbaar netwerk en apparatuur ondervinden onze klanten geen problemen dat hun website niet bereikbaar is.

Onze opdrachtgevers hebben Zenda leren kennen als een snelle en betrouwbare partner. Want dat staat bij ons hoog in het vaandel: een ontwerp in nauwe samenwerking met u. Bovendien gebruiken wij state-of-the-art technieken en kennis voor het ontwerp van uw website.

Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen/opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

Voor onze algemene voorwaarden, zie: www.zenda.nl/algemenevoorwaarden/.

Laatste nieuws

Nooit verloren e-mails & backups!

Vanaf 1 januari 2008 is ieder webhostingpakket voorzien van een fallback mailserver en worden dagelijks de backups opgeslagen op 2 externe locaties.
Lees verder »

Nieuws archief

Control panel

Inloggen control panel

Recent werk

Meer informatie

Global5

Global5 is het nieuwe merk voor t-shirts met hoge kwaliteit voor heren. Het merk Global5 is ontstaan door brede ervaring op het gebied van de productie en verkoop van t-shirts.