Portfolio » Referenties

Bij het ontwikkelen van een website proberen we zoveel mogelijk de wensen van de klant te verwerken. Hieronder presenteren we dan ook met trots een greep uit ons klantenbestand.

Portfolio » Referenties » Eyke Hogendoorn B.V.

Opdrachtgegevens
Bedrijfsnaam: Eyke Hogendoorn B.V.
Website: www.eyke.com
Project gereed in: December 2007
Technische gegevens
HTML MySQL
CSS Web 2.0 (AJAX)
Javascript Content Management System
PHP Zoekmachine geoptimaliseerd
Bedrijfsomschrijving
Met in totaal meer dan 250 personeelsleden en een groepsomzet van ruim € 66.000.000, heeft EH group zich ontwikkeld tot een internationale groep van bedrijven met productie faciliteiten en vestigingen in Nederland, Belgie en Slowakije. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in 4 branches: bouwen van staalstructuren van ontwerp tot constructie fase, fabricatie van thermohardende kunststof buisleidingsystemen en glasvezel versterkte kunststof apparaten, verhuur van verticale - en horizontale industriele equipment en een mobiele hydraulische kraandivisie, levering van glasvezel versterkte epoxy buissystemen en constructies en een productie faciliteit van glasvezel versterkte kunststof looproosters.

De website bestaat uit 1 overkoepelende website, waar de 4 dochterondernemingen worden getoond. Vervolgens is er voor iedere dochteronderneming een volwaardige bedrijfswebsite ontwikkeld.

Laatste nieuws

Nooit verloren e-mails & backups!

Vanaf 1 januari 2008 is ieder webhostingpakket voorzien van een fallback mailserver en worden dagelijks de backups opgeslagen op 2 externe locaties.
Lees verder »

Nieuws archief

Control panel

Inloggen control panel

Recent werk

Meer informatie

Global5

Global5 is het nieuwe merk voor t-shirts met hoge kwaliteit voor heren. Het merk Global5 is ontstaan door brede ervaring op het gebied van de productie en verkoop van t-shirts.