Portfolio » Referenties

Bij het ontwikkelen van een website proberen we zoveel mogelijk de wensen van de klant te verwerken. Hieronder presenteren we dan ook met trots een greep uit ons klantenbestand.

Portfolio » Referenties » Uitvaartverzorging G.Leeuw

Opdrachtgegevens
Bedrijfsnaam: Uitvaartverzorging G.Leeuw
Website: www.uitvaartleeuw.nl
Project gereed in: Augustus 2007
Technische gegevens
HTML MySQL
CSS Web 2.0 (AJAX)
Javascript Content Management System
PHP Zoekmachine geoptimaliseerd
Bedrijfsomschrijving
Ons uitvaartbedrijf richt zich in het bijzonder op de persoonlijke wensen van de familie, zodat zij een eigen vorm aan de uitvaart kunnen geven. Met de wensen van de nabestaanden als leidraad, dragen wij zorg voor een uitvaart met een overduidelijk persoonlijk karakter.

Indien daar prijs op wordt gesteld, laten wij de familie zoveel mogelijk zelf doen. Zoals bijvoorbeeld de laatste verzorging of erbij aanwezig zijn, het aangifte doen van overlijden bij de gemeente, de kist samen sluiten en het begeleiden of dragen van de kist naar de kerk of begraafplaats. Ook is er persoonlijke invulling mogelijk bij de muziek keuze - al of niet live - en de wijze van asverstroo´ng.

Laatste nieuws

Nooit verloren e-mails & backups!

Vanaf 1 januari 2008 is ieder webhostingpakket voorzien van een fallback mailserver en worden dagelijks de backups opgeslagen op 2 externe locaties.
Lees verder »

Nieuws archief

Control panel

Inloggen control panel

Recent werk

Meer informatie

Toerdeloo Medewerkersmodule

Voor Toerdeloo Kinderopvang is er een Medewerkersmodule ontwikkeld. Hier kan informatie en gegevens op een centrale plek worden uitgewisseld en geraadpleegd.