Nooit meer last van verloren e-mails!

Zenda onderscheidt zich van andere webhostingbedrijven door haar gratis externe fallback mailserver, die alle e-mails opvangt wanneer uw website niet meer bereikbaar is. Hierdoor gaan er nooit meer e-mail berichten verloren!

Webhosting » Nooit verloren e-mails

Zenda onderscheidt zich van andere webhostingbedrijven door haar gratis externe fallback mailserver. Een externe fallback mailserver vangt alle e-mails op wanneer uw website niet meer bereikbaar is. Hierdoor gaan er nooit meer e-mail berichten verloren!

Wanneer u een e-mail bericht toegestuurd krijgt, gebeurt het volgende proces:

  1. Er wordt geprobeerd het e-mail bericht af te leveren op de server van uw website. Indien de server bereikbaar is, zal dit succesvol verlopen.
  2. Wanneer de server niet bereikbaar is, stopt het hier bij de meeste webhostingbedrijven en wordt het e-mail bericht terug gestuurd naar de afzender.
  3. Bij Zenda eindigt het hier niet! Het e-mail bericht zal tijdelijk op een andere server worden opgeslagen. Deze server probeert met regelmaat het e-mail bericht alsnog af te leveren bij de server van uw website, net zolang totdat dit succesvol is verlopen. Hierdoor ontvangt u alsnog het e-mail bericht, terwijl op het moment van versturen van het e-mail bericht de server niet bereikbaar was!

Laatste nieuws

Nooit verloren e-mails & backups!

Vanaf 1 januari 2008 is ieder webhostingpakket voorzien van een fallback mailserver en worden dagelijks de backups opgeslagen op 2 externe locaties.
Lees verder »

Nieuws archief

Control panel

Inloggen control panel

Recent werk

Meer informatie

Van Waterschoot Advies

Van Waterschoot Advies levert maatwerkoplossingen aan particulieren en bedrijven op het gebied van Financiele Planning, Hypotheken, Pensioenen en Bedrijfsfinancieringen.